In de Savoie, in het hart van het skigebied Les 3 Vallees, ligt dit charmante chalet van 220m2 daterend uit de jaren ’60. Het is volledig gerenoveerd en getransformeerd voor de Engelse eigenaar. In eerste instantie voor eigen gebruik,  maar tegenwoordig ook voor de verhuur,  inclusief personeel.

Aanvankelijk bestaande uit 3 appartementen, bevat het chalet nu 6 verschillend ingerichte kamers en suites, elk uitgerust met een badkamer, een woon-eetkamer van 60m2 met open haard en bar en een vide waarop een kantoorruimte is gecreëerd. Een high-end keuken met berging, een overdekte wellnessruimte met massagekamer, hammam met gewelfd plafond, glazen wanden en marmeren banken, een regendouche en massagestralen. Vanuit de wellnessruimten is er een toegang naar de tuin met jacuzzi.

Het chalet is eigentijds ingericht, er is een domoticasysteem en een beveiligingssysteem geïnstalleerd, en het chalet heeft een uitgekiend belichtingsontwerp. Alles is ontworpen voor deze oase van rust.

Tevens is de tuin herontwikkeld: trappen en paden zijn gerenoveerd en de parkeerplaats is uitgebreid.Vanwege het korte bouwseizoen hoog in de Alpen, werd het project gerealiseerd in slechts 6 maanden.